Stress en Slaap

Stress en Slaap

​​​​​​​​​​​​​​Op het gebied van Stress en Slaap heeft ReAge de supplementen PRE SLEEP en SLEEP ON ontwikkeld. 


Pre Sleep is ons Anti-Stress Supplement; met onder andere Kamille, Passieflora, Valeriaan en Hop helpt het om lichaam en geest te ontspannen, draagt het bij tot de normale weerstand tegen stress en heeft het daarnaast een gunstige invloed op de slaapfunctie. Pre Sleep helpt bij geestelijke druk en bij een onrustig of gespannen gevoel, hierdoor ligt u minder te malen en valt u makkelijker in slaap (*). ReAge Pre Sleep kunt u nemen bij stress en als u wilt ontspannen. Daarnaast kunt u het nemen als u moeite heeft met in slaap komen. 


Sleep On is ons Slaapsupplement voor zowel inslapen als dóórslapen. Sleep On is een combinatie van Melatonine met andere krachtige ingredienten voor de slaap zoals Griffonia Extract en Eschscholzia Californica. Deze hebben een gunstige invloed op de slaapfunctie en ondersteunen uw nachtrust (*).


Aanvullend advies: ons supplement Magnesium is niet alleen goed voor de botten en spieren maar kan ook in tijden van stress of slaapproblemen een bijdrage leveren. Magnesium draagt bij aan geestelijke veerkracht & fitheid en draagt bij aan de vermindering van moeheid en vermoeiheid. 
​​​​​​​​​​​​​​

Weergegeven:
Sorteren op:
Magnesium Nieuw

Magnesium

Het belang van Magnesium.Magnesium is een essentieel mineraal dat in bijna alle lichaamscellen voork..

€19,95 Excl. BTW: €18,30

Pre Sleep - Relax!

Natuurlijke ontspanning.Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Pre Sleep in feite een anti-st..

€39,00 Excl. BTW: €35,78

Sleep On - gezonde nachtrust

Kunt u niet doorslapen, heeft u last van slapeloosheid?Er wordt steeds meer bekend over de rol die d..

€39,00 Excl. BTW: €35,78