Overgang & Menopauze

Voor vrouwen in de overgang heeft ReAge de FEMENO-lijn ontwikkeld.


De Femeno-lijn bestaat uit Femeno 1, Femeno 2 en Femeno 3. Drie krachtige combinaties voor het ondersteunen van het natuurlijke overgangsproces bij de vrouw.  


Femeno 1 bevat krachtige ingrediënten uit de natuur zoals Rode Klaver, Kudzu-extract, Dong Quai, Wilde Yamswortel, Valeriaan en Soya-bonen extract. Dit wordt gecombineerd met Vitamine B6, Biotine en Magnesium voor een uiterst effectieve combinatie. Femeno 1 zet in op regulering van de hormonale activiteit en ondersteuning en verlichting tijdens de menopauze. Femeno 1 bevat fyto-oestrogenen.


Femeno 2 bevat eveneens krachtige en natuurlijke ingrediënten zoals Broccoli-extract, Vitamine B5 & B6, en Glutathion, één van de belangrijkste anti-oxidanten. Femeno 2 draagt bij aan de synthese (aanmaak) van steroidhormonen (geslachtshormonen) en werkt aanvullend op zowel Femeno 1 als Femeno 3. Femeno 2 bevat geen fyto-oestrogenen.


Femeno 3 is ons nieuwste Femeno product en is ontwikkeld voor die vrouwen die tijdens de overgang specifiek klachten ervaren zoals somberheid, stemmingswisselingen en het verminderen van de behoefte aan intimiteit. Femeno 3 bevat het uiterst krachtige ingrediënt LIBIFEM, een gepatenteeerd en bewezen effectief extract van Fenegriekzaad. Wij hebben dit ingrediënt gecombineerd met onder meer Maca, Tribulus Terrestris, Zink, Magnesium en specifieke vitaminen om tot een krachtige blend te komen. Femeno 3 bevat fyto-oestrogenen.


U kunt de verschillende Femeno producten combineren om de werking te optimaliseren. Wij adviseren bijvoorbeeld Femeno 1 & 2 te combineren of Femeno 2 & 3 te combineren, maar u kunt uiteraard onderling spelen met de combinaties. Femeno 1 en 3 bevatten zogenaamde fyto-oestrogenen, Femeno 2 bevat geen fyto-oestrogenen. 


Daarnaast adviseert ReAge Magnesium voor het behoud van sterke botten en spieren en het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam.

* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Femeno 1 - hormoon ondersteuning

Hét overgangssupplement voor de actieve vrouw. Naarmate we ouder worden, daalt de lichaamseigen..

€45,00 Excl. BTW: €41,28

Femeno 2 - hormonale balans

Femeno 2 is het zusje van Femeno 1.Al voor de overgang daalt uw lichaamseigen productie van oestroge..

€45,00 Excl. BTW: €41,28

Femeno 3 - gemoedstoestand Nieuw

Femeno 3 - gemoedstoestand

Ondersteun je lichaam in de menopauze, zeker ook bij somberheid en een verminderde behoefte aan..

€55,00 Excl. BTW: €50,46

Magnesium Nieuw

Magnesium

Het belang van Magnesium.Magnesium is een essentieel mineraal dat in bijna alle lichaamscellen voork..

€19,95 Excl. BTW: €18,30