Top-kwaliteit supplementen uit Nederland

  Ontwikkeld door arts & apotheker

  Snelle levering, ook via Amazon en Bol.com

Re-Age: Over ons


Persoonlijk én geïnteresseerd in u!

De ReAge lijn is een nieuwe lijn aan hoogwaardige gezondheidssupplementen, gericht op de diverse aspecten van het verouderingsproces. De producten van ReAge hebben een klinisch-wetenschappelijke basis en bevatten de juiste combinaties van actieve ingrediënten samen in één capsule. Wij hebben voor de verschillende anti-aging producten de klinische literatuur uitgespit en alleen de juiste én zinvolle ingrediënten in onze capsules gestopt: u weet dat u het juiste product in handen hebt! 


Wie zijn wij?


Henk-Peter Oonk

Henk-Peter Oonk is arts. Vijf jaar geleden startte hij zijn anti-aging praktijk in Blaricum, Nederland. Dit was na het afronden van de Universitaire opleiding ‘Preventive, Regenerative and Anti-Aging Medicine’. Deze opleiding richt zich op een geïntegreerde aanpak van het verouderingsproces, op basis van de actuele stand van de medische wetenschap.


Huib Klaasen

Apotheker Huib Klaasen heeft diverse apotheken in Nederland. Hij heeft het verouderingsproces als bijzonder aandachtsgebied. Als apotheker heeft hij inzicht hoe een voedingssupplement het beste wordt opgenomen en hoe het zich gedraagt in ons lichaam. De farmacokinetiek én dynamiek zijn voor hem bekende terreinen.


Cees de Bondt

Cees de Bondt heeft jarenlange ervaring in de distributie van medische en cosmetische producten. Binnen ReAge is hij verantwoordelijk voor het financieel management.


Walther Trupia (niet op de foto)

Walther heeft twintig jaar logistieke ervaring in de farmaceutische indrustrie en is bij ReAge verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en de distributie van al onze producten. Walther zorgt er samen met onze distributiepartners voor dat uw bestelling op tijd bij u thuis of op het werk wordt geleverd. 


​​​​​​​Marc Duijndam

Marc heeft een jarenlange ervaring op het gebied van online marketing & verkoop.  Na een jarenlange carrière in Media en internet (Televisie,Teletext, Print, Online en Mobiel, Ilse, Worldonline en LinkedIn), vervolgde Marc zijn carrière bij het Amerikaanse Google, voor wie hij de Benelux organisatie opzette. Daarna was Marc CEO van de huizensite Funda.