Top-kwaliteit supplementen uit Nederland

  Ontwikkeld door arts & apotheker

  Snelle levering, ook via Amazon en Bol.com

Onze belofte


Al onze producten worden gefabriceerd in Nederland door Laboratorium Medisan uit Heerenveen, een specialist op het gebied van gezondheidssupplementen, welke opereert vanuit een hoogwaardig geoutilleerde productiefaciliteit met 1400 m2 gevalideerde clean room overeenkomstig de EU GMP classificatie A&D, ‘GMP-Annex 1, PE 009-5:1 August 2006'. Laboratorium Medisan is HACCP gecertificeerd voor de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen in de vorm van capsules en vloeistoffen. Dit HACCP kwaliteitssysteem is in overeenstemming met de ‘General Food Law' (GFL 178/2002 EG) en het reglement (852/2004 EG) van het Europese Parlement en van de kabinetsraad van 29 april op de hygiëne van voedingsmiddelen.

Laboratorium Medisan werkt permanent aan een groenere wereld. Iedere dag wordt er ingespeeld op de modernste wetenschappelijke inzichten voor het initiëren, ontwikkelen en produceren van gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen op basis van biologisch actieve ingrediënten, uitsluitend verkregen uit duurzame bronnen. Deze producten zijn bestemd voor iedereen, die bewust met zijn of haar welzijn en gezondheid omgaat en hebben tot doel het ondersteunen, beschermen en bevorderen van de gezondheid, en/of het positief beïnvloeden van lichaamsfuncties, die in disbalans zijn.


Bij ReAge stoppen we de capsules niet in een pot. Iedere capsule wordt apart geblisterd en verpakt in een harde kartonnen doos. Dit komt niet alleen de hygiëne ten goede, maar ook de stabiliteit van ons product. Iedereen bewaart het product bij verschillende temperatuur en vochtigheidsgraden (bijvoorbeeld de badkamer). Door de capsules in blisters te verpakken, kunnen we de stabiliteit én werkzaamheid garanderen. Bovendien kunt u een blister makkelijk meenemen op reis.