Affiliate Programma

 

Partner met Re-Age

Bent u arts en geïnteresseerd om de Re-Age gezondheidssupplementen te adviseren aan uw patiënten? Wordt lid van het Re-Age partner programma en profiteer van onze kennis en de kwaliteit van onze producten.

 

Klinisch-wetenschappelijke benadering
Dr. Henk-Peter Oonk, volgde de Universitaire opleiding  Preventive, Regenerative and Anti-Aging Medicine in Dresden, Duitsland, onder leiding van Prof. Dr. Alfred Wolf,  uit Ulm, Duitsland.  

 

 
 “ The unique combinations of scientifically proven active ingredients target different aspects of the aging process, each in it’s own unique way”.

 

Samen ontwikkelden zij een aantal unieke formuleringen, allen gericht op de verschillende aspecten van het verouderingsproces. Alleen die ingrediënten met wetenschappelijk bewijs in de vorm van publicaties in de juiste medische tijdschriften, belandden in onze formuleringen. Het unieke van de Re-Age lijn van gezondheidssupplementen is de wetenschappelijke basis van de afzonderlijke ingrediënten, in unieke combinaties bij elkaar gebracht in een afzonderlijke  capsule. Dit is gebruiksgemak voor uw patiënt en u bent zeker van een hoge compliance! Lees hier alles over de samenwerking met Dr. Wolf.

 

Nederlandse Kwaliteit

De Re-Age formuleringen bevatten natuurlijke ingrediënten van gerespecteerde internationale producenten en zijn gecapsuleerd in vegetarische capsules. De productie vindt plaats bij Laboratorium Medisan in Heerenveen, een belangrijke partij op dit gebied. Het gehele productieproces vindt plaats in een gecertificeerde clean room volgens GMP richtlijnen.

Tot slot hebben we veel aandacht besteed aan de verpakking. Teneinde de stabiliteit te garanderen zitten onze capsules niet bij elkaar in een potje. Dat is bovendien niet erg hygiënisch. Onze supplementen zijn apart geblisterd en verpakt in een stevige kartonnen doos. Daarom kunnen we een houdbaarheid van 3 jaar na productiedatum garanderen.

 

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent om onze producten te adviseren aan uw patiënten zijn er twee mogelijkheden;

1.    Distributie. In deze optie koopt u in onze webshop de producten met korting en verkoopt deze door aan uw patiënten

2.    Consultatie. In deze optie krijgt u een unieke code, waarmee uw patiënten zelf in onze webshop de door u geadviseerde producten kunnen bestellen.

 

Wij vragen u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u in de tussentijd vragen of wenst u meer informatie omtrent onze producten? Stuurt u dan een e-mail naar Henk-Peter@re-age.com.