Klinisch-wetenschappelijke basis

Klinisch-wetenschappelijk

Henk-Peter Oonk, arts en apotheker Huib Klaasen spendeerden 5 jaar aan een gedegen analyse van relevante klinische publicaties. In nauwe samenwerking met Prof. Dr. Alfred Wolf, ontstonden de huidige combinaties van actieve ingrediënten, met als voordeel dat alle benodigde stoffen in één capsule aanwezig zijn en de patiënt niet meer een handvol verschillende pillen hoeft te slikken. Over al deze actieve stoffen is individueel gepubliceerd en indien het bewijs te ‘dun’ was, kwam het betreffende ingrediënt niet in de capsule. Deze unieke formuleringen van actieve ingrediënten hebben twee belangrijke voordelen:

  1. Minder verschillende pillen is makkelijk en bevordert de therapietrouw en daarmee de effectiviteit van de behandeling.

  2. Formuleringen van multipele actieve ingrediënten zijn goedkoper dan wanneer je alle ingrediënten apart los koopt. Gemiddeld zijn de Re-Age producten dan >30% goedkoper. Door de combinatie van verschillende ingrediënten wordt het probleem vanuit meerdere hoeken tegelijkertijd aangepakt! De kans op een succesvolle behandeling  kan daardoor groter zijn!


Geaccrediteerd door Internationale artsenvereniging

De World Council On Preventive Medicine (WOCPM) heeft de supplementen van Re-Age beoordeelt op de volgende punten:

  1. Formulering, samenstelling van de actieve ingrediënten
  2. Klinische toepasbaarheid
  3. Dagdosering individuele ingrediënten
  4. Klinische achtergrond
  5. Analyse certificaten labtesten
  6. Literatuurreferenties per product

De klinisch-wetenschappelijke basis heeft daarbij een doorslaggevende rol gespeeld. De score voor de Re-Age producten is 82/100, een dikke 8 dus! Meer informatie vindt u onder het kopje accreditatie

​​​​​​​

Toegepast door vele (internationale-) artsen en klinieken

Re-Age werkt nauw samen met YourPrevention uit Duitsland. YourPrevention beschikt over een groot internationaal netwerk van artsen die werkzaam zijn in de Preventieve, Regeneratieve & Anti-Aging geneeskunde. YourPrevention biedt artsen een scala aan diagnostische tools, van labonderzoek tot klinisch gevalideerde vragenlijsten.  Door de samenwerking met Professor Dr. Alfred Wolf, hebben vele artsen hun weg naar Re-Age gevonden.