Gezondheid Man

Naarmate mannen ouder worden daalt de testosteronspiegel in het bloed. Dit kan klachten geven zoals onder meer verminderde energie, minder spierkracht en/of uithoudingsvermogen alsook libidoverlies. Maar ook op mentaal gebied kunt u hinder hiervan ondervinden. Denk aan verminderde concentratie, somberheidsklachten, lusteloosheid.


ReAge heeft specifiek voor mannen de MALE FACTOR LIJN ontwikkeld. De Male Factor lijn bestaat uit Male Factor 1, Male Factor 2 en Male Factor 3. 


Male Factor 1 bevat krachtige, 100% plantaardige ingrediënten zoals belangrijke vitaminen, Zink en Selenium, Ginkgo Biloba en Tribulus Terrestris. Het zet in op fitheid, energie, spierkracht (B-vitaminen) en het in stand houden van de normale testosterongehalten in het bloed (Zink). 


Male Factor 2 bevat eveneens natuurlijke en effectieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, Pygeum Africanum, ZaagPalm, Urtica Radix en Resveratrol. Het zet in op hormonale activiteit (vit B6) en de normale vorming van geslachtshormonen (vit B5). Het is goed voor de nierfunctie en urinewegen en voor het behoud van een goede prostaatfunctie (*). 


Male Factor 3 bevat onder meer Maca, Pycnogenol en L-Arginine. Het zet in op de mannelijke potentie (Maca*) en is voor het behoud van een goede bloedcirculatie en doorbloeding (Pycnogenol *). 


U kunt Male Factor 1, 2 en 3 uitstekend onderling combineren voor een multi-aanpak en nóg krachtigere werking.


Daarnaast adviseert ReAge Magnesium voor het behoud van sterke botten en spieren en voor het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam. ​​​​​​​

* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating. 

Weergegeven:
Sorteren op:
Magnesium Nieuw

Magnesium

Het belang van Magnesium.Magnesium is een essentieel mineraal dat in bijna alle lichaamscellen voork..

€19,95 Excl. BTW: €18,30

Male Factor 1 - hormonale activiteit & energie

Testosteron op peil.Reeds vanaf een jaar of dertig neemt het testosterongehalte in uw lichaam af. Ge..

€45,00 Excl. BTW: €41,28

Male Factor 2 - hormonale activiteit & prostaat

Het broertje van Male Factor 1.De mannelijke overgang is een natuurlijk proces, waar alle mannen mee..

€45,00 Excl. BTW: €41,28

Male Factor 3 - Mannelijke potentie

Lagere testosteronniveaus en het seksueel functioneren.Met de mannelijke overgang wordt bij mannen h..

€65,00 Excl. BTW: €59,63