Botten & Spieren

Naarmate we ouder worden neemt de stevigheid van ons skelet af en ontstaan er veranderingen in onze botten, spieren en gewrichten. De botdichtheid neemt af, het skelet wordt poreuzer en de kans op broze botten neemt toe. Ook de soepelheid van de spieren vermindert, het aantal spiervezels neemt af en de spierkracht daalt.  


ReAge Magnesium is een belangrijk supplement in het verouderingsproces. Het zet in op sterke botten, tanden en spieren en soepelheid & kracht van de spieren. Daarnaast is Magnesium op vele vlakken een belangrijk mineraal, zoals bijvoorbeeld voor het zenuwstelsel, de energiehuishouding en helpt het bij vermoeidheid en moeheid. ReAge Magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid en is gebonden aan Bisglycinaat voor een lange werking.


ReAge Immune Pro bevat het belangrijke vitamine D voor de botten, tanden en spieren. Immune Pro bevat hooggedoseerde vitamine D en voorziet daarmee volledig in uw dagelijkse behoefte. Vrouwen in de overgang wordt geadviseerd om vitamine D te suppleren. Daarnaast wordt vitamine D geadviseerd bij mannen en vrouwen vanaf 50 jaar en bij mensen met een donkere huidskleur. Immune Pro bevat verder ook andere belangrijke ingrediënten voor de weerstand!Weergegeven:
Sorteren op:
Immune Pro - Weerstand Nieuw

Immune Pro - Weerstand

Immune Pro voor de weerstand.Het menselijke immuunsysteem is een continue actief systeem waarbij het..

€45,00 Excl. BTW: €41,28

Magnesium Nieuw

Magnesium

Het belang van Magnesium.Magnesium is een essentieel mineraal dat in bijna alle lichaamscellen voork..

€19,95 Excl. BTW: €18,30