Top-kwaliteit supplementen uit Nederland

  Ontwikkeld door arts & apotheker

  Snelle levering, ook via Amazon en Bol.com

Bezorg informatie

De verzendkosten per bestelling zijn € 4,89 inclusief btw voor Nederland (Holland). (Met TNT Express  Track&Trace). Bij een bestel totaal van 75 euro inclusief btw of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, dit geldt alleen voor Nederland.


De verzendkosten per bestelling zijn € 14,95 inclusief btw voor alle landen binnen de Europese Unie en de UK. Oostenrijk, België, Kroatië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Ierland, Luxemburg, Monaco, Portugal, Zweden, Bulgarije, Tsjechië, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Verenigd Koninkrijk. (met TNT Express  Track&Trace). Vanaf  een bestel totaal van 150 euro inclusief btw of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, dit geldt alleen voor de hierboven genoemde landen.


Zodra wij uw pakket verstuurd hebben ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace-code en een link naar de website van PostNL (Nederland) of UPS (Europa) waar u kunt zien waar het pakket zich bevindt.


Wanneer u een Track & Trace-code ontvangt van ons, dan kan het nog tot in de avond duren voordat u het pakket ook kunt traceren. Werkt de code de volgende dag nog steeds niet, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Als er niemand aanwezig is op het moment dat uw bestelling wordt afgeleverd dan zal de PostNL of UPS in de dagen daarna nogmaals een poging doen uw bestelling af te leveren. Bij elke poging laat de bezorger van PostNL of UPS ook een briefje in de brievenbus achter. Na twee mislukte bezorgpogingen zal  het pakket naar een servicepunt in de buurt worden gebracht, waar u het pakket vervolgens kunt afhalen.


​​​​​​​Binnen Nederland op een werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Buiten Nederland worden verzendingen binnen 24 uur verzonden. De levertermijn is afhankelijk van de vervoerder en afleveradres.