Top-kwaliteit supplementen uit Nederland

  Ontwikkeld door arts & apotheker

  Snelle levering, ook via Amazon en Bol.com

Bestelproces


U kunt bij ReAge bestellen door vanuit de productpagina. op bestellen te drukken bij het gewenste product. Als u op bekijken klikt komt u in uw winkelwagen terecht, waarin een overzicht staat van de producten die u op dat moment wilt aanschaffen. Klik op ‘afrekenen’  om uw bestelling verder in gang te zetten.Heeft u al een account?

Als u al een account heeft bij ons staan alle gegevens er al in en kunt u direct doorgaan met betalen. Kies de door u gewenste betaalmethode en volg de aanwijzingen op het scherm om de betaling succesvol af te ronden. Voor u de bestelling plaatst raden wij u aan nog even goed te kijken of alles klopt en ook moet u onze Algemene Voorwaarden nog accepteren.Geen account?

Geen probleem! Heeft u nog geen account, dan moet u alle gegevens nog invullen. Tijdens het invullen kunt u aangeven of u een account wilt aanmaken. Hiervoor hoeft u alleen nog een wachtwoord te kiezen. Daarna kunt u direct doorgaan met betalen. Kies de door u gewenste betaalmethode en volg de aanwijzingen op het scherm om de betaling succesvol af te ronden. Voor u de bestelling plaatst raden wij u aan nog even goed te kijken of alles klopt en ook moet u onze Algemene Voorwaarden nog accepteren. Als het plaatsen van de bestelling succesvol is, dan krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. Heeft u een ReAge-account? Dan komt uw bestelling daar ook te staan.Kan ik zelf een afleveradres kiezen?

Natuurlijk kunt u zelf een afleveradres kiezen voor uw bestelling. Dit kunt u erg gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Dus wanneer u overdag niet thuis bent kunt u kiezen om uw bestelling op uw werk af te laten leveren of bijvoorbeeld bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of uw adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij het afleveren en langere levertijden. Let op! Wanneer u kiest om een bestelling op uw werk af te laten leveren, zorgt u dan dat ook de naam van het bedrijf wordt vermeld!Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, wij nemen bestellingen met een verzendadres in Nederland en in Europa in behandeling.Wat zijn de verzendkosten die jullie rekenen?

De verzendkosten per bestelling zijn € 4,76 binnen Nederland. Vanaf 3 producten betaalt u geen verzendkosten. Buiten Nederland gelden andere verzendkosten. Meer informatie hier over vindt u op de Bezorg informatie pagina.